Hvordan jeg kom igang med healing

Jo mer jeg har lært, erfart og blitt bevisst meg selv. Jo bedre ser jeg at evenene er noe jeg har hatt med meg fra jeg var født.

 

Siste er:

I fjor (2015) gikk jeg to kurs i energi detox massasje hos Cato Solend, dette er en del av Thai massasje kurs. I 2016 gikk jeg noen mnd på kurs hos Cato i litt mer av thai massasje kurset.

 

I år 2016 har jeg gått kurs som har gått over flere mnd, Ca 50 timer tilsammen. Og denne gang har jeg lært resten av Energi Thai massasjen.Vi har og gått igjennom noen akupressur punkter. Greit å ha flere verktøy.

Det er en fantastisk form for massasje som går både på det fysiske og det energetiske plan i kropp og sinn.

Så jeg har kombinert thai massasje med kirurgisk healing og dermed er det blitt litt min egen kombinasjon.

Velkommen til å ta kontakt på mail: reik@live.no eller mob. 95245680

 

 

Jeg gikk selv til healer i 1,5 år, etter at min søster bestilte time til meg. Det var i 2007/08.

Jeg er en av de som overhodet ikke trodde på at det var mulig å heale noen, men det måtte eg jammen innse var en stor feilvurdering fra min side.
Startet deretter med å meditere online med Morten Eriksen, og flere hundre andre vakre sjeler, satt lenge og innbilte meg at alle andre fikk det så mye bedre til en jeg gjorde, og det er jo bare tull. Det er slik vi tenker, at vi ikke får til noe.
Det han uttrykker og forteller fra sitt hjerte og sine erfaringer, fikk det til å gnistre i mitt indre. Det snakket så til hjertet mitt. Føltes så rett.
Gikk på kurs i kanalisering hos Morten E. noe som ga meg utrolig mye svar på endel ting, men fremdeles så var og er det mye eg skal lære. Så eg fortsatte å gå kurser og meditere online. Tok et kurs introduksjon til Trance med et engelsk trance medium, Marlene Volger, som er en fantastisk flink dame. Fikk svar på mye der og.
Gikk flere kurser med Morten E., både i kanalisering (moro å møte andre og få øve seg litt på det). Tok Bli Deeksha giver kurset, og fikk svar på enda mere.
 Vant et kurs i august 2010 med Lilli Bendriss og Camillo Løken som og er to fantastiske mennesker, som deler av seg selv og deres erfarninger, fikk selvfølgelig svar på masse der og, og så de herlige trommereisene.
Tok Reiki 1 og 2 online hos Sonia Thorlin. Deretter:
Tatt Reiki 1, 2 og 3 (master) hos Morten E, nytt kanalisering kurs og så kurset Next step to Enlightenment med Morten E, det var så opplysende og så utrolig flott, fikk svar på utrolig mange ting som hadde skjedd meg de siste månedene.
Var en tur på kurs i Morgedal på Miruja hos Janne Løken og Micke (Michael)  Sundell, trommereiser og mye annet, herlige mennesker og en herlig plass.
Tatt Reiki Master/Teacher hos Morten E.  i slutten av juni 2011. Kurs 20-21 aug. 2011 med P. Trollsveden i bruk av krystaller og pendler.
Det er en fantastisk kjærlighetsfylt tid vi lever i, omringet som vi er av så mye kjærlighet.
Startet med kirurgisk healing, så da er det snart tid for å ta et kurs eller flere innen det og.
Tatt del 1, 2, 3, 4 og 5 i ABE Therapy (kirurgisk healing) med Gary Mannion

Deltok på BluE level 1 med Wayne Wia Ling, det er og en spennende måte å jobbe på med energiene. 

Har hatt et nytt kurs med Marlene Volger og denne gang også med Sue Smith to dyktige engelske damer som jobber med kanalisering og holder kurs. Denne gang var det et medium kurs.

Det spiller ingen rolle hva man kaller det. ALT er uansett ENERGI og jobber som det selv vil.

Og slik er livet, vi lærer og erfarer på så uendelig mange måter.Etterhvert som livet fortsetter.


Og det jeg føler er at når jeg har kommet i så mye sterkere kjærlighets frekvenser/Aksept til meg selv og alt jeg er. Rettere sagt, blitt bevisst også den kjærligheten og aksepten jeg har til den jeg er.

Så er energien og sterkere som kommer igjennom.
Som jeg igjen føler har en sterk tilknytning til det innerste i oss alle. Og som igjen for meg er et speil av jorden og som jeg og føler er "alvene" kan like godt kalle det cellene i kroppen min. Spiller ingen rolle hva og hvilket navn/ord man bruker om det. Det som er rett for deg er rett for deg. Og for meg er det mitt som er rett for meg.  
Jeg ser meg selv og min fysiske kropp som en del av moder jord. Healing for meg er enkelt sagt, kun en hjelp til selvhjelp. En hjelp til å få din kropps egne energier (den som føler de trenger det), til å flyte lettere. 
Noen ganger er det slik at ved hjelp av de energiene som virker gjennom meg så kan det og tilføre/vekke opp igjen din kropps energi


Dette skjer veldig mye gjennom deling på så mange måter. Alt som føles rett for hver og en er rett.

Jeg har min sannhet og du har din. Og det trenger ikke alltid være det samme. 
Uansett så er vi alle verdifull og unik i kjærlighet og glede.

Har de siste årene holdt mye på med voksmaling og strykejern, elektrisk varmeplate, elektrisk penn og litt til.

Holder og kurs i dette når noen ønsker det. Utrolig moro måte å jobbe på og lage bilder på.


Maler healingmalerier og holder kurser i kreativ og intuitiv maling. Som jeg har veldig glede av, og ikke minst det å få dele malegleden, det å leke og være kreativ med andre.